Hvilken tavle skal du vælge?

Alle typer af tavler er gode tavler. Men de er gode tavler på hver deres måde, og måske er min bedste tavle ubrugelig, til hvad du skal bruge en tavle til. Der kan derfor være en smart at overveje nøje, hvilket formål dine nye tavle skal tjene, da du derfor kan bruge flere penge på en rigtig god kvalitetstavle.

 

Opslagstavle

Når du hører ordet opslagstavle, får du garantere – som de fleste mennesker – billeder i hovedet af en slidt og tarvelig, væghængt korkplade fra skolepedellens kontor dybt nede i kælderen.

 

Der er sket meget i tavlebranchen og en opslagstavle bliver i dag derfor også lavet med æstetik i baghovedet, hvor funktion før i tiden var det fulde fokus.

 

Men i grunden tjener en opslagstavle samme formål. Den er god til at sætte vigtige papirer i fokus, eller organiserer kvitteringer osv. Mange bruger i dag et whiteboard som opslagstavle, da de typisk er magnetiske. Men har du mange papirer, der skal holdes styr på, er en klassisk opslagstavle at foretrække, da du her kan nagle papirerne helt fast med tegnestifter.

 

Whiteboards

Nu talte jeg imod whiteboardet før som brug af opslagstavle, men whiteboards er uundværlige i et hvert kontormiljø, hvor tanker, tal og taler flyver omkring ørene på dig. Her er whiteboardet genialt til at fange de tanker, og hurtigt arbejde koordineret som et team på en enkelt tekst.

 

Et whiteboard tillader nemlig at skrive med store bogstaver, så folkene nede bagerst i lokalet også kan se, hvad du skriver.

 

Et whiteboard er også godt til dig, der holder mange oplæg og foredrag. Her kan du nemlig supplere din tale med at skrive nøgleord op eller tegne dig igennem en historie, for at gøre foredraget mere interessant for dit publikum.

 

Whiteboards kan fås i mange forskellige størrelser.