Derfor bør alle kontorer have en opslagstavle  

Der er nogle ting ethvert velfungerende kontor bare må og skal eje. Det er ikke et spørgsmål om designermøbler og snobberi, men et spørgsmål om at højne arbejdseffektiviteten på kontoret.

 

Planter er et eksempel herpå, da planter i lokalet giver os noget helt særligt. Men det er ikke mange store tanker, vi får skrevet ned på vores planter, og der er derfor behov for en eller to opslagstavler.

 

Videregiv vigtige oplysninger

En opslagstavle er et nyttigt redskab for ethvert kontor. Det er et godt sted at skrive vigtige oplysninger og meddelelser, som kan deles med alle kolleger. Det er også et praktisk sted at hænge kalendere, planer og andet relevant materiale, som er let tilgængeligt for alle.

 

På den måde giver opslagstavlen et godt overblik over, hvad der sker, og hvilke projekter der er i gang. En opslagstavle er et meget nyttigt værktøj, som alle kontorer bør have, fordi det kan hjælpe med at organisere, planlægge og koordinere daglige opgaver.

 

 

Til de store tanker

En opslagstavle er også en god måde at lave et storyboard på. Med et storyboard kan du hurtigt visualisere ideer og tanker, og det er en god måde at kommunikere med andre, da løse ideer og store tanker pludselig kan konkretiseres ved at hænge dem op.

 

Man kan lave små kasser på opslagstavlen og skrive noter ned eller tegne billeder, som man kan bruge til at illustrere sin historie. Det kan hjælpe med at holde styr på ideer og tanker, og det giver alle involverede et klarere billede af, hvad der skal ske. Opslagstavlen er et vigtigt værktøj til at lave et storyboard, der kan hjælpe med at skabe en bedre forståelse for alle involverede.

 

Derfor bør alle kontorer have en opslagstavle, så de kan udnytte dens mange fordele!