Ugens Hobby: Sådan begynder du Padeltennis

Har du længe gået og tænkt over, at du bør starte en ny hobby, som både er sjov og indeholder en vis mængde motion? Og måske har du endda besluttet dig for, at hoppe på padeltennis bølgen og give det et forsøg? Så er denne artikel som skrevet til dig. Her ser vi nærmere på, hvordan du kommer i gang med padel. Du kan naturligvis også bruge nogle af disse tips, hvis der er tale om en anden hobby eller sportsgren. Læs med nedenfor og mis ikke disse råd!

Undgå skader

Du skal være opmærksom på at undgå skader. Dette er særlig relevant, hvis du ikke har været fysisk aktiv i et stykke tid. Ellers risikerer du nemlig at starte din nye hobby og derefter være nødsaget til at stoppe igen, fordi du er blevet skadet – dette vil du naturligvis helst undgå. For at undgå dette skal du altid varme let op, før du igangsætter dit padelspil. Derudover kan det også være en god ide at strække ud, efter du er færdig med at spille.

Skaf det rette udstyr

Padel er et spil, som kræver udstyr og bestemte lokaler. Derfor skal du naturligvis skaffe dette. Ang. lokaler, så kan du eventuelt tjekke din lokalavis for tilbud eller nye padellokaler, find flere informationer her. Når du skal købe udstyr, kan det anbefales, at du ikke køber det dyreste med det samme. Du bør derimod først finde ud af, om sporten er noget for dig. Herefter kan du altid købe bedre udstyr.

Opbyg et fællesskab

Padel er en sport, som kræver et minimum af 2 personer. Derfor bør du finde en i dit netværk, som ønsker at spille sammen med dig. Dette vil være det mest optimale. Er der ingen af dine bekendte, som er frisk på at spille padel, så kan du afsøge andre muligheder på de sociale medier.