3 aktuelle tendenser: Streetstyle til dig, der er sportsinteresseret og aktiv

Inden for populærkulturen har sport og activewear altid spillet en stor rolle hvis man kigger på området inden for mode og tendenser. I gadebilledet ser vi også flere og flere der trækker inspiration fra sportens verden ind i hverdagslivets påklædning, fordi der oftest også er fede styles og god komfort at finde med disse produkter.

Til skaterparken

Hvis du bruger meget tid på ramperne eller på gaden med et skateboard under fødderne kan du med stor fordel iklæde dig sko der passer til sporten, men også tøj der er nemt og behageligt at bevæge sig frit i. For eksempel er adidas skateboarding en kollektion som mange inden for skateboard-verdenen har bakket op om og ofte benyttet sig af, fordi produkterne giver brugeren mulighed for fri bevægelse og dermed gode stunder.

På basketballbanen

Basketball har også i lang tid været et område som har inspireret moden generelt, også for personer der ikke selv dyrker sporten. Shorts, sko og trøjer fra basketball bruges af mindst lige så mange mennesker som et fedt touch til deres personlige stil. Især skoene og basketball-trøjer er kendt for at tilføre fede farver og god komfort til stilen. Der findes forskellige muligheder, som mange budgetter kan være med på, så søg eventuelt efter produkterne online, hvis du er interesseret i at tilføje elementer fra basketball-verdenen i din garderobe.

Skabt til bevægelse

Activewear er skabt til aktivitet og bevægelse. Når du dyrker forskellige former for motion, er det altafgørende at tøjet du har på, er åndbart, og komfortabelt. Når du har styr på dit gear og udstyr, vil du også få meget mere ud af træningen. Netop fordi de forskellige brands, der laver activewear, har et så stort fokus på at producere tøj der er behageligt, er mange af produkterne også rykket ind i mange personers hverdagsgaderobe.