Til dig der gerne have en klassisk og simpel vin

Vil du gerne nyde en helt simpel og meget enkel vin, er en hvidvin på Chardonney et oplagt valg. Den klassiske vin, er hovedsageligt lavet på grønne druesorter, og har i årevis været en fast del af mange danskeres favoritter, når der skulle handles vin. 

Sådan smager du på en Chardonnay

Vil du gerne have mest muligt ud af din flaske med Chardonnay, er et godt glas et absolut must. Her kan du med fordel vælge et glas i krystal, og gerne ét med en stor bowle, der er smal foroven. På den måde er glasset med til at forhindre de mange duftpartikler, der er i vinen i at sprede sig, og dermed vil du få mulighed for at nyde alle de mange duftnoter, der er i den vin du skænker op. 

 

Derfor skal du vælge krystal

Men det er ikke kun glassets form, der har noget at sige, når du skal nyde de dyre indkøbte dråber. For selve materialet glasset er fremstillet af, har også en del at sige, hvis du gerne vide nyde godt at alt det, din vin har at byde på. 

Vælger du et glas i krystal, har glasset en ru overflade på indersiden. Den ru overflade, hjælper til med at frigive alle de duftpartikler vinen gemmer på. Det betyder at du, helt enkelt vil få langt mere ud af din vin, end hvis du sænker den i et billigt vinglas, der ikke er lavet af krystal.