Husk at give plads til din hobby

Vi har alle sammen travlt og det kan være svært at finde tid til de ting, vi holder af. Det gælder også, når det kommer til hobbies. Men hvis du gerne vil have tid til din hobby, så er det vigtigt, at du husker at give plads til den. Det er nemlig ikke ligegyldigt, om du har tid til din hobby eller ej. Prioriterer du plads til din hobby, vil du opleve et større velvære. Derfor får du her et par tips, der kan give plads til din hobby:

Prioritér din hobby

For at du kan få tid til din hobby, så skal du prioritere den. Det betyder ikke nødvendigvis, at du skal bruge alle dine ledige timer på din hobby. Det handler mere om et overordnet perspektiv på din hverdag og dine gøremål. Hvis du har en plan for ugen, så skal du sørge for, at der er plads til både arbejde, socialt samvær – og ikke mindst din hobby. Måske passer det dig at sætte tid af til din hobby et par gange om ugen, eller måske passer det dig bedre at sætte lidt tid af til din hobby hver dag. Det afhænger både af din personlighed og typen af hobby.

Find inspiration andre steder

Hvis du vil give plads til din hobby, kan det være en god idé at søge ny inspiration. Hvis du mangler ideer til nye projekter eller har brug for inspiration fra andre der laver samme type aktivitet som dig, så kan det være en god idé at se på forskellige hjemmesider eller sociale medier om emnet. Se her, hvis du gerne vil vide, om der er nogen i dit lokalområde, der afholder arrangementer eller kurser inden for netop din hobby. Du kan også selv at dele din hobby på f.eks. sociale medier, så du kan inspirere andre. På den måde giver du plads til din hobby samtidig med, at du bliver inspirationskilde for andre.