Dyrk den fælles hobby med øget covid-sikkerhed

Coronapandemien har mærket os alle, og der er ikke mange hverdage, der har lignet sig selv i løbet af de sidste par år. Selvom tingene efterhånden begynder at ligne sig selv mere og mere, er der dog mange mennesker, der stadig gerne vil gøre lidt ekstra for at passe på sig selv og andre. Det gælder også, når du dyrker din hobby, og særligt hvis du godt kan lide at være kreativ sammen med andre mennesker.

Mange hobbyer har god mulighed for afstand

Uanset om du er med i en strikkeklub, godt kan lide at male sammen med andre eller mødes med en gruppe for at bage, burde der være god mulighed for at holde en større afstand, end vi ville have tænkt på at gøre før pandemien. Det er en af de bedre måder at forsøge at undgå at smitte hinanden på, og det er også noget af det, mange af os allerede har gjort til en vane – derfor burde det heller ikke være så svært.

Brug kun dine egne redskaber

Om det igen er strikkepinde eller grydelapper, er det en rigtig god ide, hvis hver mand har sit eget udstyr med, og kun gør brug af dette. Så snart i begynder at røre ved flere af de samme ting, giver I også virus bedre mulighed for at sprede sig. Hvis I gerne vil være så sikre som muligt, er det altså bedst at holde sig til egne ting.

Test dig selv inden samværet

Den allerbedste måde at undgå smitte på, er selvfølgelig at undgå at være sammen med nogen, der er smittet. For at passe på de andre, gælder det selvfølgelig også om, at du ikke risikerer at smitte dem, og derfor kan du vælge at bruge en hjemmetest, inden du mødes med de andre – det er en god sikkerhed at have.