Sommerferiedestination: Tyrkiet

Det er blevet tid til at planlægge og booke din næste sommerferie. Vinteren har været lang, så det er en velkommen opgave at fastlægge en rejse til de varmere lande. Frister en badeferie på Tyrkiets solrige strande? Så læs her hvordan du nemmest sikrer dig den perfekte rejse.

Kultur og oplevelser

I Tyrkiet kan du opleve en ferie for enhver smag. Det smukke land rummer nemlig lidt af det hele – smukke strande, shopping muligheder, museer og lækker mad. Så alt efter om du rejser for at slappe af, eller du ønsker at opleve en anden kultur i alle dens facetter, så ville rejser til Tyrkiet være den oplagte mulighed. Når du søger efter rejsen, er det første du skal tage højde for, om du ønsker en ferie inde i byen, eller om du vil så langt ud til kysten som muligt. Herfra kan du vælge imellem et hav af hoteller i forskellige prislejer.

Naturen i Tyrkiet er ubeskriveligt smuk, og du kan med fordel planlægge dagsturer med oplevelser i naturen, når du booker din rejse. Tyrkiet rummer frodige skove, smukke bjerge og fantastiske vandfald. Du kan også tage på eventyr til de hvide kalkterrasser, Pamukkale, eller det brændende bjerg Yanartas hvor du kan iagttage flammerne fra Chimera. Mulighederne er mange for den eventyrlystne sjæl.

Med eller uden børn

Når du begynder at kigge efter hoteller i Tyrkiet, spiller det en rolle, hvem du skal ud at rejse med. Hvis du har hele familien med, og der er børn iblandt jer, kan du som udgangspunkt kigge efter hoteller med familielejligheder samt en stor pool til fri leg. Her kan det være en fordel med all-inclusive rejser, som sørger for al planlægningen og maden for jer. Hvis du skal afsted alene eller med din partner, findes der også hyggelige romantiske hoteller, der lægger mere op til afslappende kvalitetstid og wellness.