Hvad serverer du for uventede gæster?

Mange kan godt lide at planlægge hverdagen og holde styr på, hvad man serverer, når man får gæster. Det er dog ikke altid, man kan planlægge sig ud af, og derfor er det en god ide at have et par backups, til når det pludselig ringer på døren. Spørgsmålet er bare, hvad man skal have i baghånden, så man er klar til enhver situation. Der er ikke noget entydigt svar, men det afhænger blandt andet af, hvornår på døgnet du får besøg. Men frygt ikke, for vi har din ryg, så du kan være udrustet til enhver lejlighed. Læs med herunder, for aldrig at stå uden noget at byde dine gæster.

Ingen kan sige nej til en god kop kaffe

Det har alle dage været en god ide med en god kop kaffe. Heldigvis har det aldrig været nemmere at blive hjemmebarista, så du altid er klar på at servere noget ordentligt. De seneste år er specialkaffe, eller tredje bølge-kaffe om man vil, brudt frem, og der er mange steder, hvor du kan lære mere om, hvordan man laver den bedste kop kaffe. Derfor er der ingen undskyldning for ikke at komme i gang med at lave noget ordentlig kaffe til ubudne gæster.

Hav barskabet i orden

Det er selvfølgelig ikke altid, man kan servere koffein for folk. Nogle gange indbyder situationen mere til noget lækkert fra barskabet, der måske også kan gøre lidt ved stemningen. Der findes rigtig mange drinks, der er nemme at bikse sammen i en fart. På en varm sommerdag kan du for eksempel servere en Tom Collins, som er en forfriskende cocktail, der med sikkerhed er en god start på resten af dagen. Det er en rigtig crowdpleaser, der smager af en mere, så du skal huske at sørge for, at gæste kan køre hjem igen.