Hold styr på børnenes tøj

Alle forældre med børn i institutioner kender til det. Det kan være svært at holde styr på alt det tøj, der kommer med i enten vuggestuen eller børnehaven, for ofte er det ikke det samme, der kommer med hjem – hvis der overhovedet kommer noget med hjem.

Med mange travle hverdage i alle husstande, kan der hurtigt ske forvekslinger, og det betyder, at man pludselig kan miste en stor del af tøjet, som tilhører den lille. Og er der tale om for eksempel overtøj, kan det hurtigt blive en dyr udgift at indkøbe nyt gang på gang.

Derfor er det praktisk med strygemærker

Hvis det er noget, som du kender til, så er det heldigvis noget, som der findes en rigtig god løsning på. Du skal nemlig bare tage et kig på de mange gode muligheder, som der byder sig med strygemærker.

Du kan designe dine strygemærker, som det passer dig blandt andet i forhold til tekst, størrelse og motiv. Det betyder, at du kan skrive alt fra dit barns navn og adresse til telefonnummer på dine strygemærker. Og du kan sætte et lille sjovt motiv som for eksempel en farverig blomst eller en farlig dinosaur, så dit barn hurtigt kan skelne sit eget tøj fra kammeraternes.

Aldrig har det været lettere

Og du slipper for det store arbejde, der kan være forbundet med at sætte de mange mærker i tøjet. Før sad forældrene med nål og tråd og syede mærkater i nakken på tøjet for at holde styr på det hele. I dag er det gjort lettere.

Mærkaterne er nemlig blevet langt mere praktiske, hvorfor de blot skal stryges på tøjet. Varmen fra strygejernet får klister til at sprede sig, og derfor klistres strygemærkerne i tøjet – hvor end du synes, det passer bedst. Og de kan holde til alt fra slid til masser af vask.