Få styr på haven på ingen tid med en god havetraktor

Det kræver rigtig meget arbejde at vedligeholde en have med et stort græsareal. Hvis du synes, at havearbejdet er overrumplende og uoverskueligt, så kan du gøre som så mange andre og investere i en havetraktor.

Med en havetraktor kan du få styr på haven på ingen tid, og du slipper samtidig for at bruge hele dagen i selskab med din græsslåmaskine. Men der findes mange forskellige havetraktorer på markedet, så hvordan vælger man den helt rigtige?

Hvor stor er din have?

Førend du går ud og investerer i den første havetraktor, du får øje på, er der særligt én ting, du skal have styr på: Hvor stor er din have? Havetraktorer er nemlig designet til plæner i forskellige antal kvadratmeter.

Det vil være spild af penge at købe en havetraktor, der egner sig til en plæne på 3000 m2, hvis din plæne kun er 500 m2. Derfor er det altså vigtigt, at du undersøger, hvor stor din have er og finder en havetraktor, der matcher denne størrelse.

Vil du tilkøbe ekstraudstyr?

Du kan få et væld af forskelligt udstyr til din havetraktor. Ekstraudstyr såsom en påhængsvogn kan hjælpe dig med haveaffald med videre, når du skal have styr på din have.

Inden du tilkøber udstyr, er det altid en god idé at overveje, hvad du i grunden har behov for. Der er nemlig ingen grund til, at du går ud og køber en masse udstyr, som du ikke kommer til at bruge.

Havetraktorer med forskellige egenskaber

Opsamler, sideudkast, klippebredde og opsamlingskapacitet. Dette er blot nogle af de funktioner og egenskaber, som du kan vælge imellem, når du skal investere i en havetraktor. Det er i høj grad dine behov og din plæne, der er med til at afgøre, hvilke egenskaber der er helt uundværlige for dig.